logo wide inverz
0
Modul
0
Cég
0
Felhasználó
0
Modul
0
Cég
0
Felhasználó

A célállítás szabályai

- írta: Piroska Gyula -

A célállítás szabályai

Vigyázz! Ez a könyv nem csak a célállítás szabályairól szól! Akkor meg miről? 52 fejezetben olvashatsz cégvezetési problémákról, melyekre új ötleteket szerzel szórakoztató sztorikon keresztül. Hogyan viszonyulj a munkatársaidhoz, hogy Nálad akarjon dolgozni a legjobb munkaerő? Hogyan motiválj és hogy kezeld a hibákat? Olvasd el a könyvben

Ízelítőül néhány fejezetcím:

  • Miért üldözte Hitler Szent-Györgyi Albertet?
  • Tudod-e, miért bukott meg a bauMax?
  • Ne légy szellemi és érzelmi koldus!
  • Mit írnál, ha Magadnak kellene levelet írnod?
  • Mivel mérd a céged hatékonyságát és életképességét?
  • Szoktál-e adót csalni?
SKU seminar0004 Kategória

2 990 Ft

A MÉLTÓBB JÁTSZMÁÉRT

seminar consulting logo 001
piroska gyula sign 001

Elkezdheted a könyv olvasását az előszóval,
amiből azt is megtudod, miért pont ez lett a címe:

 

Kedves Barátom!

Negyedik éve már, hogy minden hétvégén írok egy Hétzáró gondolatotcégem ‒ a Seminar Consulting ‒ hírlevél-listáján szereplő olvasókhoz. Ez a lista mára több mint félmilliósra dagadt! Ezek igazán cégvezetőknek szóló írások. De jóval túlmutatnak a cégvezetés témakörén. Emberi, értékrendbeli, az élet sok területét érintő dologról írok.

Ez a könyv egy évnyi Hétzáró gondolatot tartalmaz 2014. november 2-től 2015. október 30-ig. Ötvenkét hét! Ötvenkét írás! Ötvenkét fejezet! Mivel ezek az írások tulajdonképpen e-mailek, ezért mindig van egy tárgysoruk. Ezekből a tárgysorokból lettek a könyv fejezeteinek címei. A tárgysoron múlik, hogy milyen arányban nyitják meg az adott e-mailt. Ezért aztán igyekszem a lehető legizgalmasabb, legnagyobb érdeklődést kiváltó tárgysorokat írni. A megírást követő héten aztán lelkesen nézem, hogyan alakul a megnyitási arány.

Büszke vagyok rá, hogy a saját, épített (tehát nem vásárolt) e-mail listáinkon átlagosan 22,8%-os megnyitási arányt értem el a könyvben található fejezetcímekkel. A legjobb, 31,1%-os megnyitási arányt „A célállítás szabályai” tárgysor hozta. Ezért ez lett a könyv címe is!

Örömmel írom ezeket a Hétzáró gondolatokat! Pedig nem kevés fegyelmezettséget, elkötelezettséget és időbeli szervezést kíván tőlem ez a munka. De megéri! Mára elég nagy, lelkes olvasótábora lett az írásaimnak. Különösen, amióta a Facebookra is kiposztoljuk őket. Remélem, hogy Te is köztük vagy!

Alapvetően cégvezetőknek, cégtulajdonosoknak írok. Sokszor, miközben írok, magam elé képzelem valamelyik kedves ügyfelemet. Mert tudom, hogy az adott írás neki személyesen nagyon sokat fog segíteni. De nem csak vállalkozók olvassák a Hétzáró gondolataimat. A visszajelzések szerint sok lelkes alkalmazott, nyugdíjas és családanya is kedveli őket. Ugyanis rengeteg szép és kedves visszajelzést kapok. Még a határainkon túlról is. Ezeket mindig és minden körülmények között megválaszolom. Ez nem is kevés fegyelmezettséget kíván tőlem!

Ilyeneket írnak:

Kurva jó volt ez az e-mail!

Kevés hírlevelet olvasok el, de rászoktam a Tiédre. Mindig ÓRIÁSI adatokat társz fel.

Sokszor gondolkodom azon, hogy amit csinálsz, azt általánosan kellene oktatni. Az államnak finanszíroznia kellene, hogy mindenki, akinek szüksége van minderre, az hozzáférjen. Téged pedig jól „kielégíteni” anyagilag, hogy Neked kizárólag a még magasabb minőség elérésen kelljen csak dolgoznod. Ez az egyik legnagyobb és legértelmesebb befektetés lenne az ország jövőjébe, és nem csak gyakorlati, menedzseri, hanem általános erkölcsi szinten is. Amit előadsz, az nyilvánvalóan túlmegy a napi menedzseri problémákon, és egyetemleges értékeket közvetít, melyekre nagyon nagy szüksége van a ma társadalmának. Megerősítesz abban, hogy a Te egyetemlegesen helyes gondolkodásod terjesztendő, és megfelelő arra, hogy a társadalom a helyes irányba haladjon előre.

Utálom a kéretlen leveleket! De az Önéit egyre gyakrabban elolvasom. Sőt, már várom is őket! Pedig csak a legfontosabb információkra van időm a nagy pörgésben. Üdítőek, szórakoztatóak és megerősítőek.

Köszönöm! Ez ütött!!!” „Nem lenne jó, ha Magyarországnak nélkülöznie kellene Téged! Példaértékű a munkád, és mindig nagy bizalmat ad.

Köszönöm a folyamatos inspiráló e-mailjeidet. Szerintem Te nem is tudod, mekkora segítséget jelentesz! Szinte az egyetlen értelmes hang vagy a magyar éterben!

Széppé tetted az estémet. Mert amíg olvastam az írásodat, a feleségemre gondoltam. És arra, hogy neki is átküldöm a leveledet. Meg arra is gondoltam, hogy milyen jó is az, hogy Te vagy!

Csak hogy tudd, sokat tanultam Tőled. Sokszor eszembe jutnak, belém égtek a példáid, a mondataid. Szeretettel gondolok rád, akármikor is érkezik újabb hírlevél Tőled.” „Hétről-hétre olvasom a gondolatait. Ez azért meglepő, mert az összes érkező hírlevelet SPAM-ként szoktam megjelölni. Kivéve az Ön által küldötteket!” „Ez az írásod igazolja, hogy a munkaerő felvételről is lehet magyarul írni. Semmi HR, meg CV, meg interview.” „

Kedves Barátom! Te egy nagyon okos ember vagy!

Sok mindent köszönhetek neked. Nem is tudod talán, hogy mennyit. De ez a Hétzáró komolyan betalált!

Bár nem vagyok cégvezető, leveleit mindig megkapom, és érdeklődéssel olvasom. Péntek délután van, hőség, dinnyeszezon, egy hét szabi előtt állok. Ezért talán megbocsájtható, hogy munkakedvem nem 100%-os. Legalábbis eddig nem volt az. De megkaptam a levelét és a megerősítést. Több ízben – ahogy most is ‒ beletalált az aktuális helyzetembe az írásával. Éppen egy elég hervasztó feladattal küzdök. De innentől kitartok, és csak azért is megcsinálom.” „A mostani üzenetedet mindenkinek ki kellene plakátolnia maga elé, hogy állandóan szem előtt legyen.

Minden héten lelkes olvasója vagyok a Hétzáró gondolataidnak. Imádom őket olvasni! Szeretem a szókimondó, eredeti stílusodat, a mindenki számára érthető megfogalmazásodat, a tanulságos történeteket.

Ismét zseniálisat írtál. Sok mindenhez értesz, de talán ahhoz a legjobban, hogy MINDIG a legjobb időben a legjobbról írsz.

Ez egy örökéletű és érvényű e-mail. Így elteszem az archívumomba, hogy szükség esetén jókedvre derítsen.

Köszönöm! Ismételten soha jobbkor! Köszönöm.

Nagyon szórakoztatóak az írásai. Tényleg!

Sok hírleveledben megemlíted, hogy Számodra a házasság milyen fontos. Ez nagyon jó példa. Egy stabil pont vagytok nekem, mint magánembernek, és mint cégvezetőnek is. Ezért szeretnélek elismerni Titeket a feleségeddel. Téged és Évit is.” „Köszönöm! Ma pont erre a levélre volt szükségem.

Ez most az elmúlt néhány év egyik legjobb hírlevele volt a számomra. Pont ezeket a dolgokat teszem rendbe magamban. Most nekem nagyon betalált.” „Mindig elolvasom a Hétzáró gondolataidat. Eddig ez ütött a legjobban.” „Nagyon talált, imádom olvasni! Személyiségépítő és tiszteletreméltóan őszinte. Olykor még tovább is küldöm a gondolatokat. Az idézetet le is írtam magamnak a telefonomba.

Hu! Ez így elég kerek! Bátor vagy! Ezért IS szeretlek! Minden mondatod jól van, ahogy van. Még ha néha kicsit fáj is.

Nagyon köszönöm gondolataidat. Nem is tudod, mekkora aktualitással bírnak!

Hát ilyeneket írnak nekem! Alig győzöm megválaszolni őket! Nehéz volt kiválogatni a rengeteg pozitív visszajelzésből a fentieket. Még így is kicsit sok lett. De talán ad egy képet arról, hogy mi is az, amit csinálok. Remélem, Téged is arra inspirál, hogy elolvasd a könyv Hétzáró gondolatait.

Nagyon köszönöm Neked, hogy megvetted ezt a könyvet! Olvasd örömmel! Remélem, hogy tetszeni fog! Tegye jobbá, változtassa meg az életedet!

Kedves Barátom! Jó olvasást kívánok!

Scroll to Top