logo wide inverz
0
Modul
0
Cég
0
Felhasználó
0
Modul
0
Cég
0
Felhasználó

Egy hajóban evezünk

- írta: Piroska Gyula -

Egy hajóban evezünk

Kedves Vezető Barátom!

–   Vannak személyzetkezelési problémáid?
–   Gondoltad már azt, hogy a munkatársaidból hiányzik a tulajdonosi szemlélet?
–   Elégedetlenkedtél már a kollégáid teljesítményével?

–   Érezted már azt, hogy a beosztottaid nem szívvel- lélekkel végzik a munkájukat?

Ha a fenti kérdések bármelyikére “Igen!” a válaszod, itt a segítség.

SKU seminar0010 Kategória

900 Ft

A MÉLTÓBB JÁTSZMÁÉRT

seminar consulting logo 001
piroska gyula sign 001

Egy kis ízelítőül álljon itt a zsebkönyv bevezetője:

Miért adta a főnököd Neked ezt a könyvet?

 

Nem tudom. De valószínűleg egyetért azokkal a gondolatokkal, amelyeket leírtam benne. Valószínűleg segíteni akar Neked, hogy jobb legyen a munkád, az életed, és – akár hiszed, akár nem – valószínűleg azért is, mert szeretné, ha több pénzt keresnél. Valószínűleg nem ért egyet azzal, ahogy a mai világ szembe állítja a „mocskos kapitalistát” és a „szegény kizsákmányolt dolgozót.”

Mert a főnököd és Te, a beosztott, bizony egy hajóban eveztek. Valószínűleg nem ért egyet azzal, hogy a tisztességes munka elértéktelenedett, és a lógás, a nyerészkedés meg az egymás átvágása lett a menő. Valószínűleg úgy gondolja, hogy Te is és ő is fontos, hasznos és előrevivő tagjai vagytok a cégeteknek és az országnak. Valószínűleg szeretné Veled megértetni, hogy a cég a Tiéd is, még ha papíron nem is vagy a tulajdonosa.

Ha valami marhaságot csinálsz a munkádban, a saját szájad elől veszed el a falatot. Valószínűleg azt szeretné, hogy Te is úgy gondoljad, hogy a tulajdonosi szemlélet nem azt jelenti, hogy „Miénk a gyár, akkor vigyük haza!”, hanem azt, hogy olyan gondoskodással kezeled a cég dolgait, mint ahogyan otthon bánsz a saját cuccaiddal.

Valószínűleg – velem együtt – ő is úgy gondolja, hogy az ebben a füzetben írt gondolatok minden magyar munkavállalóhoz el kell, hogy jussanak. Valószínűleg mindezekért.

Bocsáss meg nekem!

Végül pedig kérlek, bocsásd meg nekem, hogyha néha kissé nyersen fogalmazok. De ez a füzet nem szemlesütős, rózsaszín bugyis, szende szűzlányok hímző szakköréről szól, hanem magáról az életről.

Jó szórakozást kívánok!

Ha a fentiek felkeltették az érdeklődésedet, javaslom, hogy rendeld meg webáruházunkban a zsebkönyvet!

Scroll to Top