logo wide inverz
0
Modul
0
Cég
0
Felhasználó
0
Modul
0
Cég
0
Felhasználó

Mosolyogj szembe a halállal!

- írta: Piroska Gyula -

Mosolyogj szembe a halállal!

Immár ez a hatodik olyan könyve Piroska Gyulának, melyben a nagy hírlevél listájának írt Hétzáró gondolatait adja közre. Mivel cége ‒ a Seminar Consulting ‒ főként cégvezetőket képez, ezért írásai elsőként a cégvezetőknek szólnak. De ahogy a cégvezetők azonnal akarják, hogy a munkatársaik is megkapják a tréningjeiken tanult adatokat, ezek a Hétzáró gondolatok is mindenkinek valók. Hiszen az életről szólnak! Nagyon élvezetes formában!

Szórakozz és gyűjts lelkesedést a céged fejlesztéséhez! Tökéletes választás hozzá ez a könyv.

SKU seminar0002 Kategória

2 990 Ft

A MÉLTÓBB JÁTSZMÁÉRT

seminar consulting logo 001
piroska gyula sign 001

Elkezdheted a könyv olvasását az előszóval,
amiből az is kiderül, mit gondolnak az olvasók a könyv fejezeteiről:

Előszó Piroska Gyulától    
Kedves Barátom!
Hetedik éve már, hogy minden hétvégén írok egy Hétzáró gondolatot cégem, a Seminar Consulting hírlevél listájának. Ebben a könyvben az elmúlt egy év termését találod. Elárulom Neked, hogy tulajdonképpen nagyon élvezem írogatni ezeket a Hétzáró gondolatokat. Amikor írom őket, egy kicsit magamba kell, hogy nézzek. Meg kell állnom egy kis időre a világ mai őrült rohanásában. Az előző öt kötet sikere, a megnyitási arányok és az olvasói visszajelzések alapján úgy tűnik, hogy mások is élvezik. Ilyen e-maileket kapok tőlük:„Tudom, hogy ezekre a Hétzáró gondolatokra nem igazán vársz választ. De ez a szafaris elbeszélés rettentő jó volt! Remekül írsz! Az afrikai beszámolót olvasva láttam magam előtt a tájat és a vadonélő állatokat. Valamint az ott élő embereket. Jól jött ez most itt Budapesten. Esőben, hidegben, a szomorkás szürke napokban.
Tóth Zoltán

Baaammmmmm! Ez most beütött! Köszönöm! Nagyon jó és aktuális írás!
Hertelendi Gábor

Ez hihetetlen! Az utóbbi időben megérzed, hogy mit kell írni. Én ezeken a dolgokon sokat gondolkodok. Keresem a válaszokat. És megkapom Tőled így.
Vakarcs István Bálint

Hát ez nagyon tetszett. Csoda csapat vagytok! Nagyon példamutató, ahogyan csináljátok a dolgotokat. És nagyon inspirálóak a Hétzáró gondolataid. Valahogy sokszor betalálnak 🙂
Csényi Melinda

Már régóta olvasom leveleidet. Mindig fájdalmasan igaz dolgokat, dolgokról írsz! 🙂 És nagyszerű, felemelő dolgokat!
Török András

Fantasztikus szöveget írtál! Gratulálok! Engem lázba hoz! Úgyhogy le is mentem egy külön doksiba. Jóóóóóó???
Dalnoki László

Mindig elolvasom a Hétzáró gondolataidat. És annyira azt érzem, hogy egy húron pendülünk, hogy nehezen állom meg, hogy ne reagáljak rájuk.
Tetszik az, ahogy lelkesedsz, ahogy vállalod Magad teljes mértékben, a múltaddal együtt. Tetszik az, ahogy másokat felépítesz, érdek nélkül. Tetszik az, ahogy beszélsz az emberekről, legyen az a családtagod, életed párja Évi, a gyermekeid, az előző feleséged, a munkatársaid, az üzletemberek, sőt, akár csak egyszerű emberek, akiket valamiért segítesz. Azt kívánom, hogy maradj ilyen!
Bajuszné Ági

Minden Hétzáró gondolatodat elolvasom. De ezt most tovább is fogom küldeni az összes barátomnak. Tovább küldöm, mert engem belevarázsolt abba a világba, amilyen világban szeretnék élni, és amilyent mindannyiunknak kívánnék. Teremtsünk egy valóban szebb jövőt! Nem csak az unokáinknak, hanem saját magunknak is.
Vojtilla Icu

Köszönöm ezt a Hétzáró gondolatodat. Persze, a többivel együtt. De ezt valahogy olyan közelinek éreztem. És csak írni akartam valami emberit. Hogy köszönöm, hogy a megosztott gondolataidat. Számomra ez egyfajta bátorságot takar, amit csodálok. Talán nem is tudatosítjuk magunkban, hogy milyen sokat tudunk egymásnak segíteni. Tudom, mindenikünk csak a maga útján-módján haladhat. De sokat számít egy kis átsütő fény. Ilyenkor megérzem, hogy Erő van!
Szász Ilyésné, Melinda

Sosem szoktam elolvasni az ilyen blogokat. De be kell vallanom, hogy a Tiedet rendesen várom, hogy megérkezzen! Nagyon sok mindenre ránézet. Jókat röhögök. Van, amikor kétségbeesek, hogy mekkora marha is tudok lenn. Aztán túlesek ezen a hülye érzésen és eltökéltebb leszek. Néha meg rendesen odateszek egy célt magamnak. A mondanivalóid valahogy nagyon életbevágóak. Belevág az ember pofájába. Felébreszti a belső hangot. Olyan, mint egy jó terápia. Nagyon köszönöm, hogy írsz ilyeneket!
Bunt Magdi

Minden egyes Hétzáró gondolatod elolvasásakor akarok írni. De most meg is teszem. 🙂 Annyit akarok csak mondani, hogy annyira jók a hírleveleid. Annyira eltalálod az emberek problémáit, hogy mire kell megoldás, hogy ez valami briliáns! Szuper, ahogy csinálod!!!
Mindegyik megszólít engem is. A mai pedig egyszerűen telitalálat! Már az elolvasásától is jobban érzem magam. Köszönöm az emberek nevében! 🙂
Bocsi Viki

Év közben, amikor ilyen gyönyörűségeket kapok, elmentem őket egy külön mappába. Ilyenkor aztán újraolvasom őket, és eléggé meghatódok tőlük. Mert igazán csak segíteni akarok. Szebbé, jobbá, élhetőbbé, méltóbbá, élvezhetővé tenni az emberek életét. És ezektől a visszajelzésektől úgy érzem, hogy ez sikerül is. Boldog vagyok tőle!

Nagyon köszönöm Neked, hogy megvetted ezt a könyvet! Olvasd örömmel! Remélem, hogy tetszeni fog! Tegye jobbá, változtassa meg az életedet!

Kedves Barátom! Jó olvasást kívánok!

Budapest, 2018. december 29.

Scroll to Top