Szerzői jogvédelem

© 2018 Piroska Gyula Minden jog fenntartva.

A Dr. Admin szoftver L. Ron Hubbard művein alapul.

Hálás köszönet illeti az L. Ron Hubbard Library-t, amiért engedélyezte, hogy részleteket közöljünk L. Ron Hubbard szerzői joggal védett műveiből.

Az L. RON HUBBARD és a HUBBARD védjegyek, és használatukat védjegyhasználati megállapodás szabályozza..

A WISE, egy a WISE International tulajdonában lévő védjegy, és használata engedélyhez kötött.

Az ezen a weboldalon található anyagokra szerzői jogok és a nemzetközi szerzői jogi szerződés kitételei vonatkoznak. Ez az anyag erre az internetes oldalra a szerzői jog tulajdonosa engedélyével kizárólag azzal a céllal került elhelyezésre, hogy ennek a weboldalnak a felhasználója megtekinthesse azokat. A felhasználók nem tölthetik le vagy továbbíthatják elektronikus módon ezeket az anyagokat, illetve más módon vagy eszközökkel nem másolhatják le azokat elektronikus vagy mechanikus úton, beleértve az adattároló vagy adatszolgáltató rendszereket, a felvétel készítését, a kinyomtatást vagy a fénymásolást is.

IA szám:

A felhasználók nem tölthetik le vagy továbbíthatják semmilyen formában A Dr. Admin szoftver egyetlen részét sem, illetve más módon vagy eszközökkel nem másolhatják le egyes részeit elektronikus vagy mechanikus úton, beleértve az adattároló vagy adatszolgáltató rendszereket, a felvétel készítését, a kinyomtatást vagy a fénymásolást is.

A seminarconsulting.hu honlapján elérhető minden anyag szerzői jogvédelem alatt áll. Használatuk feltétele, hogy a felhasználó az eredeti anyagokat vagy azok másolatait érintő szerzői jogokat és a szellemi alkotásokhoz fűződő egyéb jogokat maradéktalanul tiszteletben tartja.

A seminarconsulting.hu honlapján található anyagokat kizárólag a Seminar Consulting Kft. előzetes írásbeli engedélyével jogosult egészben vagy bármely részben másolni, továbbítani, módosítani, nyilvánosan közzétenni, előadni, terjeszteni, illetve egyéb módon a nyilvánosságra hozni.