logo wide inverz
0
Modul
0
Cég
0
Felhasználó
0
Modul
0
Cég
0
Felhasználó

Miért hasznos a házasság a célok eléréséhez?

Miert hasznos a hazassag a celok eleresehez

Elárulok egy nagy titkot! Sokszor nincs éppen ötletem, hogy éppen miről is írjam az aktuális cikkemet. Ilyenkor megkérdezem életem párját, Évit. Ő meg mindig azonnal bedob egy megtermékenyítő ötletet. És már szaladnak is a megfelelő irányba a gondolataim.
Tegnap este megkérdeztem Évit, hogy van-e ötlete, hogy miről írjam a mai cikket. Természetesen volt! Azt mondta, „Írjál arról, hogy mire jó egy feleség! Nézd meg, te például arra használsz, hogy ötleteket adjak neked a cikkeidhez.

Tényleg, mire jó a házasság? Mire jó egy feleség?

Sok olyan ügyfelem van, ahol egy házaspár a tulajdonos. Azt látom, hogy ez nagyon nagy többletet tud hozzáadni egy céghez. Sokszor még olyankor is, amikor netán a házasságuk már tönkrement. Szóval, jól jöhet egy feleség a cégben. De miről szól egy párkapcsolat?
Fiatalabb koromban valószínűleg egészen mást válaszoltam volna erre a kérdésre, mint most. A legtöbb fiatal férfinak eléggé a lába közti testrészén van a figyelme. 🙂 A szex lényeges része a dolognak! De sok olyan kapcsolatot láttam tönkremenni, ami tulajdonképpen csak a szexen alapult.

Hogyan választottam feleséget?

Most végiggondoltam, hogy annakidején én hogyan választottam Évit. Eléggé magam alatt voltam akkoriban. Elváltam a feleségemtől. Egyedül laktam, és némiképp boldogtalan voltam.
Bránkó, a zenésztársam, aki a brácsás volt a zenekarunkban, mondta, hogy a Tanárképző Kar Jakabhegyi úti kollégiumában szoktak bulikat tartani. Ott vannak jó csajok. Menjek oda csajozni!
Na, egy hétköznap este éppen a kollégiumban volt valami dolgom. Kifelé menet láttam, hogy a társalgóban buli van. Gondoltam, hogy itt a nagy alkalom. Most becsajozok!
Volt ott egy ismerős lánycsapat, hozzájuk csapódtam. Felkértem táncolni egy nekem nagyon tetsző, szép magas lányt. Egy szám elég volt belőle. Nem volt jó táncolni vele, mert olyan volt, mintha gumiból lettek volna a végtagjai. Semmi tartás, feszesség nem volt benne.
Volt ott egy másik magas lány. Ő lett a következő a sorban. Vele is táncoltam egyet. De nem igazán tetszett az arca.
Feladtam, mert már csak egy lány volt ott, aki tetszett. De egyrészt úgy tudtam, hogy van párja, másrészt alacsony volt. Azért, hogy múlassam az időt, felkértem táncolni. Aztán csak táncoltunk, csak táncoltunk, csak táncoltunk. Egész éjszaka! Egyre jobban bújt hozzám.
Azóta vele alszom! Ő az én feleségem, életem párja, Gaján Évi.

Mitől jó egy kapcsolat?

Azt gondolom, hogy egy párkapcsolat főként arról szól, hogy támogassuk egymást a céljaink elérésében. Ez magában foglalja a szexet is. Ha a másik szexet akar, akkor támogassuk abban is. 🙂
Az én Évim jó néhány évig a cégemben dolgozott. Segített az elindításában. De nem az ő célja volt. Nem igazán szerette azokat a posztokat, amelyeket betöltött a cégben. Attól még csinálta őket nagyon eredményesen.
Aztán, amikor a cégem stabilizálódott, én segítettem őt abban, hogy a saját céljait elérje. A mai napig sok pénzzel és nagyon sok tevékenységgel segítem őt abban, hogy egy jó kis saját játszmát játszhasson. Ő is segít nekem az én játszmámban.

Így meghatványozódik az Erő! Amikor két ember így „összeáll mint két kicsi Lego”, egymásnak veti a hátát az élet küzdelmeiben, az nem egy meg egyet ér. Az sokkal több, mint kettő! Sokkal többre jutnak, mint két egyedülálló.

Ezért javaslom minden cégvezető barátomnak, hogy találja meg élete párját, aztán támogassák egymást minden erejükkel!

Szereted a hasonlóan motiváló cikkeket, könyveket? Akkor A célállítás szabályai könyv tetszeni fog Neked.

Szívesen olvasnál hasonló gondolatokat 1x egy héten iratkozz fel az alábbi adatlapon:

Feliratkozás:

Hasznosnak tartottad a cikket? Oszd meg másokkal is
Facebook
Twitter
LinkedIn
Scroll to Top