logo wide inverz
0
Modul
0
Cég
0
Felhasználó
0
Modul
0
Cég
0
Felhasználó

Októberben ismét érkezik az Országos Cégvezetői Csúcskonferencia

Oktoberben ismet erkezik az Orszagos Cegvezetoi Csucskonferencia

Cégvezetőként nem tudod, hogyan készülj fel hatékonyan a cégedet érintő válsághelyzetek kezelésére? Tanuld meg a 7. Országos Cégvezető Csúcskonferencián, szakavatott profiktól, hogyan kormányozhatod át eredményesen vállalkozásodat az üzleti élet időről-időre tomboló viharain.

A Csúcskonferencia központi témája: a válságkezelés

Hetedik alkalommal rendezzük meg Országos Cégvezetői Csúcskonferencia rendezvényünket, ahova nagy szeretettel és még nagyobb lelkesedéssel hívunk meg minden cégvezetőt, aki szeretné magasabb szinten érteni és hathatósan kezelni a körülötte zajló üzleti világ krízishelyzeteit.

Ebben az évben a válság által okozott bevétel kiesés megoldásának különböző módozatai, technikái kerülnek fókuszba a rendezvény falain belül. A Csúcskonferenciára invitáltunk 8 zseniális cégvezetőt és 8 profi tanácsadót, akik hatalmas gyakorlati tudásukat a Te szolgálatodba állítják ezen a találkozón. Személyes tapasztalataikon keresztül osztják meg Veled a komplikált cégvezetési helyzetek leghatékonyabb válságrendező stratégiáit.

Felelős cégvezetőként ott a helyed a Csúcskonferencián. Hogy miért?

  • Mert kötetlen és humoros hangulatban, barátságos környezetben és nagyszerű társaságban adunk tisztább képet a vállalkozások mindennapi életében előforduló kisebb-nagyobb bonyodalmak elhárításáról.
  • Mert értékes gyakorlati tapasztalattal rendelkező előadóinktól hallhatod, hogy ők milyen nehézségeket küzdöttek le sikeresen eddigi pályafutásuk során.
  • Mert öt lépésből álló, nagyon pontos képletet kapsz ahhoz, hogy felismerd a válság leküzdéséhez elengedhetetlenül szükséges teendőidet. És meg is tudd őket valósítani!
  • Mert rávilágítunk, hogy a vállalkozások többsége miért nem jut sohasem túl egy bizonyos ponton a fejlődésében, és Te hogyan tudod átlendíteni ezen a kritikus ponton a saját vállalatodat.
  • Mert kiderül, hogy a profin kialakított és rendszeresen tréningezett csapatoddal hogyan dolgozhatsz a válság hatásai ellen.
  • Mert megtudod, hogy miért fontos egyensúlyban tartanod az üzletet a magánéleteddel és azt is elmondjuk, miként csináld.
  • Mert számodra is világossá válik, hogy tűzz ki nagy célokat magad elé, és váltsd valóra terveidet kemény és kitartó munkával.

Igazolj át a napfényes oldalra

Ha átlendítenéd cégedet a nyertes oldalra, akkor találkozzunk októberben, hogy átadhassuk Neked és vállalkozásodnak mindazt a tudást, amelyet hosszú évek verejtékes munkájával szerzett tapasztalatainkból gyűjtöttünk össze.

Jelentkezz még ma a Csúcskonferencia rendezvényre, és hozd magaddal kulcsembereidet is! Július végéig ugyanis koránfizető és több résztvevős kedvezményekkel szenzációs áron juthatsz hozzá elővételben a jegyekhez.

Érdekel, hogy még miről maradnál le, ha kihagyod?
Bővebben olvashatsz az esemény részletes programjáról és előadóiról az Országos Cégvezetői Csúcskonferencia oldalán.

Szívesen olvasnál hasonló gondolatokat 1x egy héten iratkozz fel az alábbi adatlapon:

Feliratkozás:

Hasznosnak tartottad a cikket? Oszd meg másokkal is
Facebook
Twitter
LinkedIn
Scroll to Top